:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Thursday, December 30

:: [218] | " ...jangan pergi taman tu, nanti kena sumpah...~ " ::

ako tak kire!
ako tak kire!
ako nak pegi jugak!






















"jangan monyet, jangan..."

nak pegi jugak! sumpahlah, sumpahlah... ako suke... hahah~ owh merapu jap sebab nak wat entry pasal taman rahsia yang ako terjumpe time tengah stay away... huhu~ SECRET GARDEN! best cite ni, for the first 4 episode, memang so far ako suke. n i got many friends who recommend me this series... huhu~ tengok casting pun memang best... Hyun Bin dan Ha Ji Won yg ako ingat pernah berlakon dalam muvee comedy bongek Sex Is Zero... hahah~ dengar2 cite, dalam cite ni dieorang akan tertukar badan nanti, tapi stakat ni belum lagi... dieorang tengah gaduh2 lagi... haha... tak sabar nak tengok episode seterusnye... huhu~ ciao!

guys, check this out... salah satu rumah dalam cite ni... cool habes, macam gudang je, tapi dalam perghhh~

























hoho.... and guess what, depan umah ade pond... natural i guess... but who knows... huhu ako tak pedulik, janji sangat cool~ perghh idaman tu malam2 lepak atas deck masak sambil grill2 beef.... ohohohoh~

























tapi, jauh di sudut hati, tak pernah bermimpi pun nak rumah macam ni... too cool lah... n being too much is something i dun really like~ ape org kate, dont look too good nor talk too wise~ yeahhh! rumah yang ako nak sangat, ala2 macam nilah...  huhu... rooftop cool giler~ kompem malam2 sangat cool pemandangannye~ ok, nak mimpi jap~ daa~ ;)
















p/s: agak2 kalu korang rase ako ni asyik ckp semue cite korea best je, memang betullah tu... sebab ako memang peminat cite2 korea ok... hoho... cheers~ tak suke, bla~ *lmao.

2 comments:

Anisa Hang Tuah said...

heee..cite korea mmg best

.ib. said...

cik anisa ni memang best! *memahami~

Blog Widget by LinkWithin