:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Saturday, December 11

:: [198] | "Mal hae bwa...~" ::

isk isk... isk isk.... *tersedu2 keut.




















hmmm mesti dieorang tengah dancing to tell me steps kan kat genting tu. takpun so hot. nobody mesti sangat dinanti2kan... hmmm. ako just boleh bayangkanlah tarian2 dieorang... haha. lagu tell me paling seronok tgk kot... nobody tetap terbaeklah kalu performance... haha... so hot dah memang hot haha... actually lagu2 lame mcm Ee Pa Bo ( Hey Stupid) dan Irony best gak tarian die. yg paling baru 2 Different Tears lah... agak merapu tapi still satu koreagrafi yg best... huhu..






















dah 2 kali terlepas nak tgk dieorang ni... World Stage n yg kat genting ni... alamatnye terpakselah ako ke Seoul utk jumpe dieorang, haha... lagipun frankly speaking ako lebih suke dgr lagu dieorang yg belum dialaih bahase jadi english, lagi best.... huhu~

WG, annyong~


p/s: mian hae, sarang hae....~

4 comments:

DanieL AdiE said...

teringin sgt2 nak g tgk..

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/giveaway-separuh-jiwang.html

.ib. said...

hehe... ako memg teringin sangat2 bro... tp nak wat camane... huhu..

ko pun teringin nak tgk ke? fan? hehe... ;)

Myrilicious said...

rasa nk pergi seoul kabo eh..cik riri pun minat gak

.ib. said...

annyong riri-ssi~
hehe... boleh2... kasik meriah... jom2~

Blog Widget by LinkWithin