:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Saturday, December 4

:: [190] | "It's time to stay (away)~!" ::























annyong~

huhu. ade sedikit rase tergugat atau tidak bile tengok gambar kat atas tu?

McFlurry OREO de!!! haha. sungguh nikmat rasenye bile dapat menjamah a cup of this okkay nak2 time tengah stay kat opes. tengah2 stress tu terus sejuk lapang dada rasenye. hehe. tenang rase kejap walaupun hati tak tenteram kerje tak siap lagi padahal...

akhirnye hari2 memenatkan untuk minggu ini berlalu juge. its friday today. pasni 4 hari free hehe! bestnye! isnin amek cuti... tapi masih bersikap indecisive, all are undecided activities~ hehe... meby duduk rumah je habeskan episod2 cite2 korea. atau meby keluar bersama rakan2 untuk shopping YES. atau meby juge balik kampung... huhu~ ntah belum decide lagi.























tapi yg tak bestnye, motor buat hal lagi hari ni. takleh start. *haih. (ok, ako enggan bercerita panjang pasal motor lagi buat mase ni, takdek mood!) yg best pulak, harini pegi tengok Rapunzel! nomu nomu kamsahamnida ajura-ssi for the tixs! best cerite tu, asyik duk gelak je dengan gelagat si sesumpah (cursecurse) yg bernama Pascal~ klakar~ pegilah tengok... hehe. ;)

owh ye, hujung2 tahun ni banyak pulak barang2 best utk dibeli~ *matilah!



p/s: banyaknye cite best kat wayang nak tengok, Harry Potter n Rapunzel dah tengok... Crayon kempunan nk tengok. pasni nak tengok Aku Tak Bodoh n Narnia... jom!

2 comments:

Lelaki Ini said...

wah

sgt2 besh mc flurry itu!
tgk cite korea pun besh wut?

.ib. said...

hehe... cerita korea bile2 pun boleh tengok (sebab memang wajib akan tengok) tp muvee hehe... limited masenye~ haha... anda tak muvee?

Blog Widget by LinkWithin