:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Friday, December 17

:: [202] | "si ikan kaloi...~" ::

Annyong!



















hari jumaat datang lagi, makanya minggu busy hampir berakhir... hehe... naseb baeklah harini tak busy mcm hari2 sebelumnya. semalam dah selamat submit satu report, but pasni dah kene prepare my mind utk the next submission, update to the one yesterday which is scheduled on 22nd nanti... huhu~ it was a gud project actually tapi lack of person to handle... nak harapkan ako, ako graphics je bolehla... all the words and lain2 tu ako tak retilah kan. hehe... naseb baik at the end boleh jugak submit cuma we still need to fill in sum of the blanks left. ;)

enuf about work.

banyak benda ako nak update sebenarnya tapi disebabkan kekangan masa benda tu terkubur je. yelah, dah lama dah tak ingat dah nak tulih apa. ideas sepatutnya kan fresh... tapi kalu dah duk pikir benda lain let say tengah busy ngan project sah2 idea pun lari, penat menunggu direlease... hahah! semalam disebabkan penat giler, balik rumah ingat nak ngadaplah pc kan, donlot2, surf2, update2.... tengok cite korea ke... huhu, amek ko, takleh nak bukak mate, tengok pc je nampak cadar baru ako yg petak2 garis2 tu... haha... ako menyerah. ako menyerah. lantas ako landing je terus... haha. tapi sebelum tu kenelah transfer files yg dah downloaded kat seedbox masuk ke pc kan... hehe... bro royfaizal biasanya akan upload torrent malam2... hehe...

pas transfer. bom blackout!

sedar2, dah pagi dahpun n its time to work! tgi Friday~


p/s: hehe, sorry azura sempat copy playful kiss je, next week i copy sungkyunkwan k... *matilah lambat ke opes harini! owh credit gambar ikan kpd kak amal~ tqs kak~

2 comments:

Anisa Hang Tuah said...

selamat hari jumaat

.ib. said...

salam jumaat anisa~ ;) have a great weekn ahead~

Blog Widget by LinkWithin