:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Friday, December 24

:: [210] | " mak pesan cuci kaki sebelum tidur... *cuci mata!~" ::

huhu. huhu~ huhu.















ako memang teruja sikit dengan lagu terbaru Girls Generation a.k.a SNSD ni... lagu Hoot. huhu. memang tak bosan dek telinga ako. dengan banyak giler dah show yang dieorang perform kat serata South Korea tu. tapi antara banyak2 show yang ako dah tengok. bagi ako yang paling best yang nilah. bila semua anggota SNSD ni pakai baju tema masing2 yang sangat colorful. satu color sorang. hahah~















[TAEYEON] [SOO YOUNG] [JESSICA] [SEO HYUN] [YURI] [SUNNY]
[YOONA] [HYO YEON] [TIFFANY]

dan of course selaku peminat hitam yang manis lagi menawan, anggota SNSD yang ako paling suka pun yang pakai baju hitam tu, Soo Young-ssi! hehe, sebelum2 ni, dalam Gee n Genie, die nampak biase je... tapi bila Genie kluar version japanese, dah nampak perubahan kat dia ni, makin chantek. hehe... comel der! tapi apa-2pun, semuanya saya suka, ingin berkawan dengan semua mereka... hehe...















ok ib, dah... dah! dah kol 3 lebih dah tu, kang esok kol 10 jugak ko pegi opes. *haih~ baiklah, patik berundur diri... sungkyunkwan sempat sampai 13.5 je... esok sambung lagi... hehe...

selamat malam~


p/s: entry ni ako tiru entry adie. hehe... sebab ako jeles... hahaha~ ;)

4 comments:

daylachan said...

snsd hwaiting!haha

DanieL AdiE said...

i love them!

salah sorang tu bini aku tau..

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/sy-bukan-budak-setan.html

.ib. said...

dayla-ssi~, yea, hwaiting... him nae ja So Nyuh Shi Dae! saranghae~

.ib. said...

adie: hahah~ ako tahu yang mane... dah bace entry ko... hehe... Seo Hyun... si baju putih suci murni~

Blog Widget by LinkWithin