:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Sunday, December 12

:: [199] | "PELIK SANGAT KE NAMA BLOG AKU NIH ?~" ::













Annyong~
hehe... tibe2 harini terjumpe segmen baru kat blog Ben Ashaari ni, tajuk segmen die PELIK SANGAT KE NAMA BLOG AKU NIH ?... mcm best... nak trylah masuk... huhu~ so ni die syarat2nye... haha~ hallo ben~

Sila ceritakan dari mana korang boleh dapat nama blog korang tu ..

huhu~ dari mane ye? rasenye dari dalam hati ade taman... ;) actually time nak buat blog tu tetibe terfikir name ni... lagipun hati ako memang selalu berbunge2 pun... hehe...

Apakah maksud disebalik nama blog korang ..

tiada maksud lain selain hati yang berbunge2. hehe. ako ni orang ckp sensitif orangnye. kuat merajuklah. kuat teraselah... haha. so meby dengan name ni ako boleh tukar sifat sensitif ako tu kepada sesuatu yg positif n lebih baik... sebab tu byk bende dlm blog ni pasal ape yg ako suke, ape yg ako buat... dan semestinye tempat untuk ako luahkan perasaan terpendam yg tak dpt nak ceritakan secara verble... lagipun, untuk mengekalkan bunge2 dalam hati bukannye senang sesenang menyiram air kan... hehe...

Siapa orang kuat blog korang tu ..

tiada orang lain yg boleh log in selain ako sendiri. katepun personal blog...  hehe...

Angan angan terhadap blog tu ..

ako nak sangat tengok orang yg tengah online bace blog ako tu beratus2 ala2 beautiful nara ke, oh tidak ke... hehe...


Kalau nak tukar nama blog , korang nak tukar nama apa .. 

tak terfikir pun nak tukar sebenarnye sebab ako sgt suke name blog ako... kalu nak pilih name utk tukarpun akan mengambik mase n kene ade sumting yg menyebabkan name tu... macam peristiwa tertentu ke, rase2 tertentu ke... haha... kalu tanye skrg meby name yg simple mcm "BLOG IB!" ke... hehe...

Kalau berkemampuan , korang nak iklankan blog korang tu kat mana ?

kat billboard kat tepi federal highway tu... hehe... takpun kat metro (bukan kosmo) mcm dR Rozmeykat Red Mummy ke, Beautiful Nara ke... ;) (Romzey kate kawan ako)...

Blog yang pastinya wajib korang singgah setiap hari .. Satu je yeer ..

payah sket nak jawab yg ni... sbb ako bukannye buat blogwalk ni secara besar2an... yg pastinya ako akan singgah blog ako sendiri hari2... hehe... ako akan singgah sesape yg tggl link kat shoutbox ako... n sesape yg update entry dalam bloglist... tuje... hehe~

Sila lengkapkan .. SAYA SUKA BLOG SAYA KERANA blog saye chantek, cool dan sebab blog itu blog saye! tempat saye kenal diri saye... hehe... .... tidak lebih 20 patah perkataan ..

hehe... itu je untuk segmen baru Ben ni... saje2 join, bak kate Ben peluang yg baik utk tambah kenalan... hehe... ;)


p/s: saye memang sayang blog saye... hehe~ 

2 comments:

enuLwanie said...

saya pun suka blog sy.hehehe

.ib. said...

hehe... suke2~ ;) cik enul sehat?

Blog Widget by LinkWithin