:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Tuesday, December 7

:: [192] | "...and they live happily ever after~!" ::


















hehe. a happy ending for Playful Kiss... best2! Oh Ha Ni sgt cute... akhirnye Seung Jo yg cold tu dpt dicairkan oleh Ha Ni... hehe... btw, series ni ade special edition released kat utube... belum tgk lagi.... huhu... ok, nak donlot jap! ;)


p/s: yg mane satu nk tgk dulu ni, Sungkyunkwan ke, Plan B ke, Cinderella Man ke... aigoo2... ;)

2 comments:

Lelaki Ini said...

besh2!

.ib. said...

uit, bro... ko ade tengok gak ke cite ni? hehe... memg best!

Blog Widget by LinkWithin