:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Sunday, December 19

:: [205] | " profile mukabuku baru *sedeh!...~" ::






















walaupun ako berasa sedeh sekali sebab kehilangan status kat facebook akibat the new layout updated... ako cekalkan hati, kuatkan semangat, lapangkan dada, tenangkan jiwa, bersihkan hati untuk menerima profile baru tersebut supaya tidak menjadi katak di bawah tempurung. *haih, matilah statement mcm ni!~

ape2pun gua dah selamat menjalani pembedahan menyalin kulit kat facebook tu... anda biler lagi, ada berani (cehh, ko je yg baru buat ib, orang laen dh berzaman dah pun tukar!) actually profile baru ni not bad, its just that, kenapa disable kan paparan status kat sebelah name kite macam yg lame tu, kan lagi best n cool... aigoo~ now nak kene belek kat bawah ape yg sipolan tulis utk status die.... oklah, nak tido takdek mood. *cehh!


p/s: ade sape2 tahu macammane carenye to get back that status ke? haih, haih.... haihhhhhhhh~

4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

heee
nis masih guna yg lame

DanieL AdiE said...

betol2..welkem to da club ya..


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/serasi-bersama.html

.ib. said...

hehe... saye saje mencuba yg bru... tp jelas hampa... haha~

.ib. said...

adie pun tak suke ke? hehe... welkam to da club, teringat ade kawan rakam ayat 'happy bday ib, welkam to da club!' time bday satu tahun tu n play kat pc die berulang2 kali... hehe... what a nice memory~

Blog Widget by LinkWithin