:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Tuesday, November 9

:: [168] | "beef steak with mushroom sauce *nak!~..." ::






















uik. macam dah lama pulak tak buat entry pasal makan2. okkay, apa lagi, meh ako review satu tempat ni. sure korang meleleh segala air mulut nanti. hihi. sumpah sedap de. ini antara tempat wajib kami pergi tatkala mulut memberi isyarat untuk bersantap secara lebih2~ yehah! (matilah rase nak pegi dengan segera secara sekarang jugak!)











































tempatnya tak susah pun carik. kat Bangsar. dekat dengan Bangsar Village. tapi bukan dalam Bangsar Village, dalam fudcock yang dekat dengan Bangsar Village tu. fudcock kat belakang dia tu. tepi jalan actually dah boleh nampak fudcock tu. telek2 lah ye. nama kedai die Station 21! no gerai 17 kot. senang nak carik sebab tak ramai buat western, ramai buat nasik champur je. masakan kat kedai ni macam2, style2 sizzling steak semua. spaget pun ade. lagi bestnya tahu tak, kat sebelah kedai ni ada kedai air buah jus yang disediakan secara segar dan memuaskan sungguh! mahal tapi berbaloi2! ako suka air longan ais... mangga pun sedap. nenas pun. semua sedaplah jus2 nih!























*haih. LAYAN CRAVING jap!

owh ye, disebabkan kedai ni hotspot jugaklah kan, pandai2lah korang bajet masa sebab kang jenuh menunggu order. datanglah awal2.. hehe... kompem puas hati, xsedap takpe, takyah makan, simpan kasik ako... hehe. ;)


p/s: owh esok merupakan hari yg berpotensi untuk ako mengajak orang kampung untuk ke tempat kejadian~ hihi!

2 comments:

AdiE said...

aduh...bestye!
sgt2 terasa lpr tgk pic2 tu..


latest etry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/alhamdulillah.html

.ib. said...

heh... lapar? pegilah supper bro... malam masih mude... ataupun anda tidak makan di malam hari? heheh...

Blog Widget by LinkWithin