:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Thursday, November 11

:: [170] | "It's Fullhouse!~..." ::






















mokgu, mokgu~!

hehe. entry pasal makan2 lagi. tapi macam semalam jugak, ako just nak kenalkan tempat je. kali ni, it's FULLHOUSE! yeah, rumah sudah penuh, so anda sila bawak bontot makan kat tempat lain. *merapu! owh, name restaurant tu Fullhouse. ada banyak cawangan, dan yang ako sempat pegi ni kat Sunway Pyramid, biasalah... kat Pyramidlah tempat shopping paling ideal untuk ako kalu nak senang. kedai2 shopping banyak, kedai2 makan pun banyak! yang paling penting, dekat sangat, 5 minit je dari umah! ahha ade beran??

owh, kedai ni kan, mula2 sampai depan dia memang rasa taknak masuk sebab rasa macam tak mampu je nak bayar... chantek sangat tempatnya. happening. interior hanya dengan wall kaler puteh tapi banyak wallpaper menarik n ceria. deco2 pun sweet, ade sebijik mini coupe kat depan sebagai penyambut tetamu dan meja2 pulak disusun dengan macam2 style. ada ruang yang macam untuk family, ada ruang macam untuk couple dan macam2 lagi. memang best, flexible.

bila dah duduk dia bagi menu macam yg ako pegang dalam gambar tu, sumpah menarik, macam baca majalah pulak. dengan karikatur2 comelnya kan. hahah! hati berbunge2! owh ako pegi haritu dengan adzlin... kiteorang makan sebelum tengok wayang rasanya. ako makan spagetti adzlin makan apa eh tak ingat pulak. tapi makanan dia sedap! harga pun tak langsung seperti yg ako fikirkan kat otak ni. serve takdeklah dalam potion besar2 macam william tapi diserve menarik tertarik memang dabomb! air pulak ako minum ala2 ice lemon tealah. tapi versi korea, dia ada letak hirisan apa ek, tapi memang sedap. rasa tea dengan lemon yang very light, ada honey lagi... uuuuuhhh!












*banyak pulak gambar promosi diri kau ye ib! (shut up u!)






















*album kredit to adzlin... hehe... ;)

lagi satu, datang sini sure korang rasa nak amek gambar dengan semua props yang ade kat situ... haha. tempat ni ako rekemen untuk kapel2 nak dating, memang sweet. family n kawan2 pun boleh, sangat boleh takdek yg tak sesuai... hehe. yelah dah lame pun Fullhouse, mestilah untuk semua!! oklah, selamatlah ye pergi... ako sarankan, macam biasa, tak suke simpan bagi ako makan nanti... ;)~


p/s: rase2 macam nak start dengan cite korea baru pulak, Playfull Kiss... hehe... baru je download 7 episodes... You're Beautiful pun dah habeskan... yuhuuuu~ owh ye, dekat Sunway Giza Kota Damansara pun ada Fullhouse...

6 comments:

adzlin said...

hehe. menu i salmon mushroom ape bende ntah. hahah!

.ib. said...

haahlah, ade dalam gamba tu, yep salmon2... i pun rase gak kan... kulit is the best! heheh! ;)

AdiE said...

salmon....bunyi mcm bst je..x pernah mkn lg..best x?

latest entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/again.html

.ib. said...

hehe, ikut selera ako memang best tempat ni... haha. lagipun makan satu dish je, xtry lagi yg lain2... agak2 bestlah rasenye... hehe. yg paling best deco dlm kedai tu... sweet giler! ;)

minz said...

cam menarik jerk tmpt mkn nie.pasni kne try nih.hee :)

.ib. said...

memang sangat menariklah meen, jom kite reniuen!!! hehe... pastu tgk hairy plotter skali... kite g lepas adzlin habes external nak? ajad dh setuju~ ;)

Blog Widget by LinkWithin