:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Monday, November 15

:: [174] | "main cium-cium?! *shoot!...~..." ::

arghhhh, dah pukul 11 lebih malam dah. *daym! cepatnye mase berlalu...! huhu, mase memang betul2 mencemburui ako! banyak lagi bende yg ako plan nak buat time weekn tak terbuat lagi. adeh. mase owh mase, kenape cepat sangat kau berlalu... ataupun ako yg slow mcm siput vavi? aih...















ok, just nak share cerita series korea yg ako tengah tengok sekarang. Playful Kiss a.k.a Mischievious Kiss... huhu. comel gak cite die. ako rase cite ni mesti makan mase yg lame nak buat sebab ade cgi gak, tapi secare tidak berlebihan dan kecil2lan sahaje. haha. into mule2 dh gempak habes, ala2 alice in wonderland... hehe. ako suke gak cite mcm ni sbb dah lame gak tak tengok cite pasal budak2 skolah ni. last tengok rasenye cite Biscuit Teacher and Star Candy... Byul Satang! haha. biaselah cite korea, mesti ade prop dan tempat2 yg menarik dieorang tunjuk... tu yg best tu. mcm2 bende2 best dieorang tunjuk. dalam cite ni, ayah heroin ni bukak kedai mee, so ade satu scene ni tunjuk area ayah die jemur mee homemade die, huhu kalerful, ako ingat mule2 tirai umah die or sumting.. hahah! comel giler... harmoni!















tapi yg lagi best, mcm sesetengah cite melayu gak, cite korea ni ade pulak kan, live band nyanyi tiba2 antara scene... hehe... comel gakla. ahli band ni bukan org lain pun, budak kelas dieorang gak... menarik cite ni. kalu rajen n minat tengoklah k... sbb suruh org yg tak minat cite korea memang takdek gunenye de... best camane pun bukannye dieorang nak tengok pun... hihi... *larikkkk!








































hmmmm, mane nak carik cite Fugitive Plan B ni... fileserve masalah pulak... bro royfaizal boleh tolong ke? hehe... ;)


p/s: tengok... dahpun kol 12 pagi... *haih... camne...hmmmm.....

6 comments:

NaiMa said...

cm best je cite ni..huhu

.ib. said...

heheh ;)

saye baru berjaya tgk 3 episode... so far best...! sebab dh lame xtgk cite zaman skolah ni... mlm ni nk smbung yg seterusnya... hehe ;)

p/s: naima, tengoklah! juseyo~

NaiMa said...

hehe..yup..tgh gigih abiskan tgk ni:)

.ib. said...

hehe, naima tengah tengok eh? amacam so far? best tak?? hehe ;)

NaiMa said...

yup..sbb kwn pn tgh gilerkn cite ni.heh, ok n best la jgk..cite yg colourful kan!!

.ib. said...

yup, very colorful... suke dgn perangan Bek Seung Jo tu, susah nak agak ape yg ade dalam otak die! ;)

Blog Widget by LinkWithin