:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Wednesday, November 3

:: [164] | "nak tahan lame, pakai ni!~..." ::






















*shoot!
hehe. tajuk semacam je. ok, mase untuk entry berbentuk pendek. sekarang saye sudah ade kesukaan baru. iaitu kasut. bukan kasut tumit tinggi, kasut Everlast! hehe. suke plak ako kat kasut Everlast ni, banyak design menarik, simple n murah jugaklah berbanding kasut2 yg lain mcm nike, adidas. ako suke sebab die nampak lebih casual dan trendy. not so sporty. memang bestlah. yg tak best satu je, payah no nak carik size besar! *sigh!. titik.


p/s: sedap jugak beger dabel beef mushroom kat begerking ye. layan sungguh! (alamak, tak sabarnye nak balik kampung esok...~ peacefool kuantan, here i come~) ;)

4 comments:

AdiE said...

kasut itu smart!!

~ DanieL AdiE ~

.ib. said...

hehe ;)
many thanks adie... sebenarnye byk sgt lagi yg best design die, tp nak buat mcm mane, sudah suratan takdir kakiku ini besar begini... isk, isk....

Lelaki Ini said...

huhuh..
chanteq!
tlg belikan satu leh x??
hehehe

.ib. said...

hehe.. best kasut ni. selesa. ako suke yg design panjang n nipis sket tapak die... kalaulah byk lagi butik Everlast.... akan kucari yg ade saiz2 kaki kapal selam ni... haha...

belikan satu? boleh2... haha.

Blog Widget by LinkWithin