:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Monday, November 15

:: [175] | "alamak, baju melayu ako dah basuh belum eh...?!~..." ::
























hehe. *tibe2 malu2 kujing pulak.

agak2 koranglah kan, ape yg ako tulih kat dalam gamba kat atas tu? hehe. kalu hati tgh berbunge2, mestilah senang je nak teka kan. hehe. kalu rajen tekalah, tak rajenpun tekalah kalu nak, kalu taknak sudah. hehe. bukan ade hadiah pun.

yg pastinye ako nak ucapkan selamat hari raya aidiladha untuk semua yg menyambutnye. yg tak sambut pun ako wish jelah kan. kite kan satu Malaysia. tak salah saling mengwish antara satu sama lain kan. hopefully raya korban tahun ni memberi kite suatu erti yg mendalam. sesuatu yg bagus untuk dikenang. sesuatu yg bagus utk dijadikan permulaan kpd suatu yg baek. dan sesuatu yg semestinye diharapkan penuh bererti dan diingati.

kan best kalu ade Macbook Pro (okkeh, boleh tak kalu ko ckp laptop je ib? Macbook Pro pahal?!), boleh bawak cite2 korea skali utk dihabeskan. *haih, bile nak dpt barang2 dlm wishlist ni... semalam sempat habeskan 3 episod je cite Playful Kiss sebab ako ade kerje nak setelkan. nak kene siapkan album tunang Intan, sian die dah lame tunggu. fortunately, dah siap pagi tadi. lega sket walaupun xtido tapi kene siapkan jugak. so tinggal another 2 albums... kene sambung after cuti. kesian kat bro. takpe bro, nanti ako akan habeskan jugak... hahah! (iyolah ib oi!)

owh okkaylah, away nak pegi charge ipod jap, nanti kang battery kong pulak. hehe... jumpe jumaat k... Selamat Hari Raya~!!! jgn makan daging banyak sangat, nanti pening pala, kejung tengkuk tu nanti... ako kalu balik terengganu, nak makan sup tulang kaklong dengan byk dan menunjukkan rase kesedapan di riak wajah... daaa~


p/s: sedang berharap dgn betul2 supaya bro royfaizal mengupload Fugitive Plan B dan Sungyungkwan Scandal kat torrent.... bro.. pleashhhh ;)

5 comments:

AdiE said...

SALAM AIDILADHA...

latest entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/what-do-you-think.html

Amy Syaquena said...

salam aidiladha..amy follow sini

.ib. said...

hallo adie~

salam aidiladha...
raye kat mane tahun ni? huhu... have a great holiday~

.ib. said...

hallo adie~

salam aidiladha...
raye kat mane tahun ni? huhu... have a great holiday~

.ib. said...

alamak terlebih sudah!

Amy:

many thanks sbb sudi singgah n follow... dun forget to drop sum comments ye... will singgah at ur blog nanti... ;) Selamat Hari Raye Aidiladha~

Blog Widget by LinkWithin