:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Sunday, November 21

:: [179] | "Insyaallah, i'll find my way...~..." ::

















Salam subuh sejuk dingin~ dah ahad dah, see cepat kan mase berlalu~ uih!
agak2 bekpes apelah harini ye... hmmmm~

pagi2 bute ni nak share pasal sesuatu yg ako tahu korang suka. pasal ankel ni. tu yg kat dlm gamba tu. hahah! ako macam biasalah, orang dah berkurun layan, ako baru nak layan. haha. samalah macam Maher Zain ni, ako mula2 tahu pasal dia time kenduri kahwin Jamilah n Shakir kat Pulau Pinang, dieorang amek buat music background, masa tu Maher Zain ni baru lagi masuk, belum lagi top macam sekarang. time tu ako dengar lagu pasal kahwin kan, Baraka Allahu Lakuma... memang best lagu dia, penuh makna. tapi setakat tu jelah ako dengar. just lately ni je bila ako dah ade copy album tu baru dengar. memang best semua lagu2 dia. no wonderlah semua pun nak pegi konsert dia kat malaysia hari tu, apa tajuk eh Soul sumting kan... huhu. time tu, facebook status penuh dengan nama dia je. haha. lyrics lagu2 dia, gamba dan jugak video.

sekarang ako suka lagu Insyaallah, paling suka. dengar punya dengar memang mampu meneteskan air mata. nak nak kalau ko masih dalam pencarian kepada penyelesaian sesuatu masalah yg kritikal ke kan. kompem menanges. haha. lirik yang simple dan senang nak ingat, still... catchy n layan. lagu2 lain pun best, Always Be There, For The Rest Of My Life... seme2lah, seme pun best. ako tahu seme tengah layan lagu2 dia skarang ni kan. hehe. baguslah, tenang sket jiwa, sejuk sket telinga... hopefully mendatangkan ketenangan dan kegembiraan serta sinar dalam hati...

owh ye, sudah berjaya mendownload episod satu Sungkyunkwan Scandal, terima kaseh bro royfaizal, anda terbaek!! hehe, tak sabar nak habeskan, nak tengok... nak download Fugitive Plan B gak... hehe. *dasar tamak!


p/s: Insyaallah... insyaallah... insyallah, you'll find your way... Insyaallah!~  *yes, i can really smile now, feel better now... so much better~ ;)

4 comments:

Lelaki Ini said...

NANTI BG SY PINJAM!
AHAKS!

AdiE said...

i love dat song so much!!

~ DanieL AdiE ~

.ib. said...

lelaki ini: hehe... huhu... sye tak beli pun, but my akak did. i copy from a friend... hehe... nk pinjam, sure no hal...~ hehe ;)

.ib. said...

helo adie... yup, me too... best kan... menyentuh jiwa kalbu dan rage... hahah~

p/s: insyaallah, i'll find my way... amin!

Blog Widget by LinkWithin