:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Friday, November 26

:: [185] | "MJ Cafe & Restaurant~..." ::






















MJ berwajah baru sudah mula beroperasi~ hehe. *mode promote!
hahah~ sebenarnye MJ tu adelah cafe n restaurant yg terletak dalam bangunan Jaya33 sebelah opes ako ni. cafe ni on renovation for a while n there it goes back now... huhu, i am happy sebab kedai die dah besar, interior makin chantek, menu pun dah bertambah. kami selalu lepak MJ ni lepas habes kerja s MJ punye harge still reasonable... siap ade promosi free air utk set2 terpilih.






















paling ako suke mestilah Seafood Porridge, memang mengancam! haha... sampai waiter kat MJ tu dah tahu dah ako nak makan ape. haha~ tapi as time goes by, disebabkan menu dia yg tak berape byk dulu, agak bosan jugaklah sebenarnye... kami pun tiba2 stop pergi, tapi still pergilah... n kebetulan waktu tu, die pindah ke lot kedai belakang sebab nak renovate lot yg sekarang jadi lebih besar... so kat belakang tu macam tertutup sket... jarang dah kami pegi, tapi ako n kak amal selalu jugak lunch sane. lunch agak horror sebab ramai giler orang, yelah Jaya33 tu kan banyak opes. so orang pun ako rase malas nak menapak luar dalam keadaan panas tu kan, lagipun MJ ni harge taklah merapu sgt mcm kopitiam n georgetown white coffee tu. makanan pun boleh tahan.











































tadaa sekarang dah operasi balik dekat lot asal dgn interior n menu yg best! hehe, menu dh upgrade. so lunch tadi ako ajak kak amal ke MJ, ako trylah menu baru fettuchini carbonara... huhu, boleh tahan gak, sebelum ni takdek spaget ni... pastu antara menu baru die, dah ade portugese grilll (kan best tu!)... hehe. ade kueh tiaw beef... best2! hehe, tak sabar nak try lagi... meja pun dah banyak skrg, but still at lunch hour, penuh bagai!













owh ye, name timangan MJ ni Mamak Jamal, kami saje namekan sbb tak tahu ape maksud sebenar MJ tu... hehe...


p/s: "Kul, bagi saya Seafood Porridge dengan teh o ais... ;)"

3 comments:

enuLwanie said...

wah..carbonara favourite saya!
nanti belanja saya makan boleh..?

.ib. said...

hehe.... saye pun suke carbonara.... boleh2... datanglah seksyen 14 pj ni.. heheh~ ;)

.ib. said...

eh apasal ako tulih seme mamak jaal??? sebenarnye adelah MAMAK JAYA! lol, malu kesalahan obvious!

Blog Widget by LinkWithin