:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Monday, November 1

:: [162] | "너는 shoot3x, 나는 hoot3x~..." ::















owh ye... lupe pulak... nak share ngan korang satu lagu Kpop baru dari SNSD a.k.a Girls Generation... lepas hit dengan lagu2 Oh!, Run Devil Run, Gee, Genie n macam2 lagi, SNSD dah kuar ep baru tajuk Hoot... huhu... sumpah ako suke video klip terbaru dieorang ni. style retro skali tengok mcm Wonder Girls 2 Different Tears tapi byk bezanya... 2,2 ade kebestsan tersendiri. tarian wonder girls lagi unik, tp tarian SNSD kali ni ako suke sbb ade adegan tarian panah memanah... haha.... comel giler kot... haha. tak caye tengoklah... kompem korang melekat dengan nak panah die... hehe...

owh ye, ako bukan ade link ke ape nak share tp juat tunjuklah sekeping 2 gambar dr show dieorang comeback stage kat Music Bank... stakat byk2 show dieorg utk lagu ni, pakaian n show kat Music Bank nilah yg ako paling suke... keut habes! ako suke Soo Young, yg paling kurus n tinggi tu... haha... oklah kalu rajen korang search lah ye kat YouTube... SNSD Hoot je... senang, belambak2 kluar nanti... jgn tak dgr ye, pegilah dgr jap... best ni... hehe





























p/s: "You are not Cupid...!"

6 comments:

NaiMa said...

oh...i like siwon!haha...

.ib. said...

haha... kesian die kejar2 tak dapat... tapi siape ye pompuan yg last die tengok tu. tak tunjuk pulak muke die... hehe..

p/s: naima dh dgr lagu bru syuper junior Bonamana...? ;)

NaiMa said...

yup..tergantung..x tunjk pun muka pmpuan 2..huhu

dah dgr dh..lgu 2 dh xwape baru rasenye..4th album dorg..best kan?lagu+tarian yang superb!haha

Try la tgk lgu Seoul Song..super junior+SNSD..lgu yang best and sgt chumil dorg punye video klip!:)

.ib. said...

owh SEOUL song, dah penah tengok... memang sweet... best2... paling suke kapel yg pakai costume kepala besar tu... haha... comel gile sambil galas beg bentuk hati... haha...

p/s: bilelah nak pegi seoul ni!?

NaiMa said...

ya..sgt sweet:)

agak2 kalu pg seoul, jumpa x ngan artis2 kPop ni?hahaha

.ib. said...

huhu...

I WISH! tp sure payah kan. takpun jumpe je tapi tak kenal sbb tak makeup kat luar... haha... pegi tengok showcase ke kalu sempat...

wondergirls kat genting nanti disember ni... tp mahal n susah nak pegi takdek kenderaan... *sigh... haha

Blog Widget by LinkWithin