:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Tuesday, December 15

:: a bowl of coffee... ::














sebenarnye nak wat entry ni sbb nak mintak maaf kat seme readers (hehe... ye ako sgt appreciate semue readers ako walaupun sikit... hehe) n nuffnangers sbb ako lame tak klik2... hmmm nampak gayenye skrg ni mase amat mencemburui ako... bukan sahaje mase utk kerja tp mase telah ako luangkan untuk berjimba2 bersame2 rakan2... haha. geswat, last week aje ako tgk 5 muvees okkay... haha. itu jelah carenye ako rase utk get my life back n utk lupekan semue luke2 tu... saket masih ade... parut memang pasti mengambil tempatnye... skrg ako dh penat n bosan... so ako amek keputusan utk lupekan semuenye... mcm ako katelah... simpan dlm kotak, rantai kuat2 n campak dlm laut dalam... biar blue sands menemani....

berjimba2, makan2 jalan2 bersame kawan2 lagi best.... lagi menggembirekan hati... many thanks to adzlin, azad, aita, edong, moon n husna, fariz, badiu, inda, ayip, ahya n fateen sbb kluar jalan2 hrtu... mcm2 buat kan... sgt seronok. jalan2 ikea, curve. makan2. teepanyaki. tgk teater. tgk muvees (ninja assasin n new moon ako tgk sorg2 je, hahah!). jalan2 uptown, g tropikana city mall, jalan2 petaling street (yeay, dpt spec!). sangat seronok. mcm hilang semue masalah ako. hilang semue sedih ako. terime kaseh kawan2 sbb luangkan mase utk ako k... bile2 je, ajak je mesti ako nak kalu bab berjimba2 nih... hehe.

owh kembali kpd tujuan asal entry ni, sorry k guys kalu ako xsempat nak klik2... kalu ade mase memang ako akan singgah2... skrg ni nak wat entry pun sungguh suntuk mase... dh byk entry yg beratur tu... seme pasal review muvees la... makan2 lah... haha. biaselah ako.... entry emo2 akan ako elakkan sejauh mungkin. tp dlm taknak emo2, ako tetap emo tp secare gembire tgk cite Twilight yg first hrtu... huhu. pas tgk yg new moon tu, terase nak tgk balik yg first... tgk kali kedue nih bru perasan byk mende kecik2 dlm cite tu... tp sirius ako memg suke giler Twilight punye muvees...

haha, sbg tanda terime kaseh n sory, ameklah a bowl mug of coffee nih supaye yg nak stay tu leh stay tak kirelah wat entry blog ke, blogwalking ke... maen game ke... stdy ke, ape2lah... just njoy the coffee...

see u around.... ;)


p/s: hehe mug ni sebenarnye kakpah bgi ako kalu tak silap... dh lame dh, hrtu balik kuantan ako amek balik bwk sini, utk minum kat opes, bukan ape senang besar2 ni, xyah ulang2 wat coffee kan... hahah! how do u like ur coffee, guys??

8 comments:

FaizalSulaiman said...

good for you.takpe it is normal to take time.as least ada benda nak dibuat.okay!
smile always!

GhOsToNe said...

besh dapat jalan2!!!

hmm...

.ib. said...

many thanks faizalsulaiman... betul2... penuhkan aktiviti dgn ende yg menggembirekan... hehe. brulah hati senyum...

;)

.ib. said...

bro ghostone,

hehe... yuppa sungguh best... paling tak sabar nak tunggu AVATAR kluar... sbb ako suke muvee fantasy mcm tu... hahahh!

thx ye... ;)

zamfadliez said...

ala bro..aku ade episod avatar dari awal smpai last episod..hahha...adioos.s~!

.ib. said...

hahah!

bukan avatar yg versi tu... ako tak sabar tunggu yg versi muvee tu... haha... 17hb nih kuar... hehe... luse la tu... tak sabar!

hehe... layan yg ko punye tu pun best gak... bak mai~

;)

Anonymous said...

salam ib.
time nih mesti ib tengah dibuai mimpi indah kan?.

gi mane berjimba2 ujung minggu?.

.dd. bosan kat sini.

i hate winter.

epi nu yer ib.

dari .dd. yang dilanda keboringan.

.ib. said...

salam .dd.

hehe... siannye kebosanan...
weekn ni ib balik kuantan... hehe sungguh gembire! lupe semue masalah~ otak dan hati tersangat stabil bile kat kampung... seronok sgt...

hmmm... malasnye blk kl nih...

hope otak dan hati kekal stabil..

hehe...

slmt tahun bru jugak .dd.

p/s: mcm best je winter... hehe ;)

Blog Widget by LinkWithin