:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Saturday, December 26

:: William lagi....? uuuuhhhh! ::

yes.

kami ke william lagi. hari rabu haritu. diajak oleh fievelski yg kempunan pubichair angelhair *ayomak, matilah!*. hahah! bersame2 adian, farah n elly. wahh. actually mule2 cadangnye ingin meneman ayip, ahya n intan tgk avatar, tp sygnye tiket full. pastu tetibe badiu call pulak ajak browsing around sumtimg utk adik die kat OU. so ke OUlah ako pas kerje hari tu. pas siap tulah menerima text tak berapa misteri dr fievelski yg mengatakan "lima minit lagi kami gerak." ke william rupenye. dieorg nk tgk mualaf sebenarnye malam tu tp takdek, keesokkannye bru ade. so ganti dgn menjamu selera di william.

uuuuhhh.

pelayan lelaki: "order...?"
pelanggan lelaki: "ribena longan..."
pelayan lelaki: "makan...?"

si pelanggan lelaki menggeleng2 kepale. lantas si pelayan lelaki beredar.

fievelski: "tak makan ke...?"
pelanggan lelaki: "dah makan tadi..."

dan tak lame kemudian si pelayan lelaki membawa segelas besar ribena longan.

pelanggan lelaki: "tq... hmmm nak order... lasagna meatball."

omaigod ib. bukankah tadi katenye sudah makan. apa jadahkah? haha. sungguh tak terkawal nafsu teringatkan meatballnye. actually td dah curik satu meatball hak milik fievelski rensler. so mcm deria rase digoda dgn sangat hebat, tak tahan. uuuuuuhhhhh!














p/s: sgt besar okkay sampan lasagna tu, i wud say twice the pizza's size! hahah! sgt best lepak ngan korg, gelak je... ;)

22 comments:

enuLwanie said...

sedapnye..
bila kita nk kuar mkn lasagna meatball?

.ib. said...

nak pegi william ke? william adelah sebuah gerai kayu yg hampir runtuh yg terletak di tepi longkang busuk... hahah!

ini serius.

;)

enuLwanie said...

ish, ingat sy ni suka mkn tempat standard ke?
sy layan sume tempat.
asalkan sedap!

ini serius juga!

:)

.ib. said...

tapi u know what?

harge kat william sgt standard tau... hehe... lasagna meatball tu rm20.. n the ribena longan will cost u rm7..

ayoooo!

sbb tulah kami pergi hanye 3, 4 bulan sekali... hahah!

enuLwanie said...

sy msh teringin nk mkn karipap ikea.

.ib. said...

hehe. itu sgt murah. rm1 utk karipap. rm1 utk aiskrim. n rm2 utk hotdog yg boleh letak mustard n pickles secare berlebihan...

jom~

enuLwanie said...

ok..
no hal la tu.
ada sorg blogger pun gila karipap ikea.
tu yg mkin wt sy nk try tu.

awk serius ni nk ajak sy?

.ib. said...

sure y not... opes sye dekat je ngan mutiara... ;)

enuLwanie said...

mutiara damansara?

iDA said...

Nak jugak!!

TAPI

Malas nk klua.. buleh buat delivery..?!!

;)

.ib. said...

aah cik enul... ikea kan kat mutiara damansara...

.ib. said...

ida.

hehe... delivery? tak sure pulak... macam takleh.... tapi bungkus boleh... hehe.

meatball die sgt best~ ade keju kat dalam... *arghhh, reseptor rase kene serang!!!*

enuLwanie said...

hmm...agak2 nak pergi damansara ada transport awam x?
enul xtau la area ctu.

enuLwanie said...

bila ib free ek?
enul bosan la.
sorang2 kt kolej ni.

.ib. said...

hmmm ade je kot rapid dr kelana jaya tu... takpun dr pj... tapi ib tak sure... mcm kesian lak nak kene g ikea nek transport awam semate2 nk mkn karipap... tp ib nak jemput pun takleh gak... xdek transport...

;)

.ib. said...

free? erm... bile ek... ntahla... tgk cik enul lah... boleh adjust kot...

enuLwanie said...

ib free weekend je ek?
enul ada kelas selasa dan khamis je.
tu yg agak bosan tu.

ni pun mmber semua balik kmpung.
lagi la bosan.
jom lepak klcc esok!

.ib. said...

wahh klcc?

hmmmm esok ade wg member kat kajang... meby hang out dgn kawan2 batch yg sudah lame tak jumpe...

;)

Anonymous said...

ib)))))))))))
lagi seminggu .dd. balik.
nak gi william gakz
dah lama x gi sane.

kali ni nak ikot jimba2 (ayat baru ntah ape makna nye) .. x dulik, turun ikot tingkap pun ok jek.

dah tengok avatar? best giler ib.
baik tengok, kalau x mesti nyesal.
best picture, best film making
sume best laaa...fiksyen yang sgt uuuuhhhhhhh!!!!

salam new year 2010 dari kota london
.dd.

.ib. said...

.dd.!!!! (pekikan setiawan!)

hehe...
best kan makanan kat william, carbonara paling dirindui! hehe.

jom larik kot tingkap mcm edward cullen... hahah!

BEST2 GLER2!! ib dh tgk 3 kali okkay .dd. 2D, 3D n last nite another 2D show teman kawan2 kat alamanda... hehe. ib sgt suke Pandora.. nak2 kat binatang yg mcm sesumpah yg kalu rase terancam tu terus pusing2... hahah! mcm pening je kan binatang tu... hehe.

tp avatar terbestest~ sirius.

salam tahun baru jugak dr kota PJ hehe....

I see you... ;)

fievelski said...

kan?meatballs williams memang berhantu.kan?

.ib. said...

whooooah! sungguh2 berhantu okkay... ade hantu cheese kat dalam.... larikkkk~ hehe...

nak try ape lagi kat william lepas ni eh?? hmmmm

;)

Blog Widget by LinkWithin