:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Sunday, December 13

:: the 'N' ::


Comics Credit: BloggerBoy

finally, i think i can say that it's
the 'N'

yes, i mean the end of the story.
the real end.

yes.

i can say that now.
really.

;)


p/s: hati yg luke masih di dalam kotak berantai yg berada di dasar laut biru yg dalam, ditemani oleh hanye blue sands... meby mase je yg akan menemukan ako kembali dgn hati ako tu...

18 comments:

enuLwanie said...

biar yg lepas tu pergi.
teruskan dgn hidup yg baru.
awk masih ada jln yg pnjg lagi.

zamfadliez said...

sabar bro....adioos~!

.ib. said...

cik enul,

yup, itulah yg sye fikirkan... meby byk sgt perkare pasal N yg membutekan sye... tp skrg sye berani utk katakan yg sye dh let go... betul2... dan teruskan hidup seperti biase...

cume pasal hati tu... mcm tu lah nampaknye.... tp takpe... insyaallah sye akan jumpe balik...

;)

.ib. said...

bro zamfadliez,

hehe... thankx ye bro... kisah tu dahpun berakhir... betul kali ni... im moving on... betul2...

biaselah, bru sye perasan... dlm cintan2 ni, kdg2 byk sgt kite lihat kesempurnaan... yg mane sebenarnye takpun... tp mate dibutekan oleh syg tu... itu yg tak bagusnye...

hehe..

but, im okkay now...

hopefully dpt jumpe blk hati tu...

;)

dara♥♥♥teruna said...

meh cik dara tolong cari hati tu ok..khas untuk Ib..

ezany said...

life goes on.. :)

~@k1 is @utuMn!~ said...

ib!~
lme x update..
its the END rite??
start ur new life!!
yeahhh

.ib. said...

hehe... baeklah cik dara nih... time kaseh ye... hehe...

mulakan operasi mencari hati ib...

;)

.ib. said...

yuppa bro ezany...

life must goes on...

hidup ni terlalu sekejap utk dinikmati dgn hanye sengsara... i wont repeat tht... my life is beautiful... i know tht... i hv many frens tht care for me...

yg paling penting family yg sentiase syg ako...

;)

thx bro~

.ib. said...

hehe

yessza aki is autumn!
its really -theEND-

i can finally said tht...
n i really mean it...

yes.

i will get my life back...

many thx aki~!

fievelski said...

pilihlah jalan yang aku pilih. selibasi bagi mengelak hati terluka.

.ib. said...

hmmm selibasi??? ako tak fahamlah... ape tu??

fievelski said...

selibasi: gaya hidup para rahib. tak kawen, tak centa.haha.nanges!

.ib. said...

whohoh!

sungguh mencabar...
xpe2, ako dh kunci hati ako kat dlm kotak berantai n campak kat tgh2 laut biru yg dalam... *adeh*

fievelski said...

hoho.bunyi ayat dah macam belog syukcurz-ii.how?

.ib. said...

hahah! yeke fievelski? mcm syukursII? haha... kecewalah maksudnye? hehe... ntahla... dgn care tu je ako boleh survive skrg... ako nak lupekan semue yg sia2 tu... sbb bru ako perasan mcm bodoh semue tu... hehe..

i need to appreciate my life more...

;)

btw, yg cabaran menguruskan peyut tu ako nak join~! hahah!

fievelski said...

sure!joms!

.ib. said...

bolehkah bermule dgn makan2 di sushi king secare ala kadar??? hahah!!!

;)

Blog Widget by LinkWithin