:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Wednesday, October 27

:: [156] | " bertuah dapat pergi taman ni...!!!~..." ::

apdet hari ni pendek gak.
sebab dah lewat. sebab ako dah nak nantok. sebab ako dah nak tdo. hehe...
(matilah, mcmlah ade org suruh sgt ko wat entri pagi2 bute dingin ni ib!) hehe.






















"sampai sekarang bau pun tak hilang lagi kat jari ni ha...!"
 
owh ye, korang penah pekena nasi kandar kari kepala ikan kat sini tak? penah tertengok di mane2? owh gerai tu kat fudcock Lucky Garden, Bangsar. ala2, nasik kandaq beratuq kat penanglah... hehe.

cik ar yg ajak tadi tgh hari. hehe, ako ape lagi ikut je... (selagi si poyo tak ikut takpe, ako bolehlah ikut, kalu ade si poyo tu, sorrylah~) hehe, time kaseh byk2 ye cik ar sebab belanje kari kepala ikan yg BAPAK BESAR tu! sirius terkejut mule2 ako tgk lauk tu sampai. haha. tak pnah lagi makan sebesar tu, meby kat umah mak ako dh potong2 jd bahagian kan.. hehe tapi kari die memang meletop! pure punye... (sampai sekarang bau pun tak hilang lagi kat jari ni ha!) hahahaa!....

so tanpa membuang mase mari membrowse gambar2 yg best ni... lauk pauk dan juge pembelanje kari kepala ikan. hehe...*badiu, jom weekn ni pegi bawak fariz! ;)

































tu dia....!!!
agak2 korang, ape rasenye...? hehe... sape suke kari tu memang patutlah pegi sini, ramai gak orang. kalu lambat memang beratur n berebut tempatlah... tapi tmpt makan die takla proper sgt, tp yg best sebab atas pedestrian walkway bawah pokok2 besar... hehe... sejuk je, takla berpeluh bagai ako. haha...

so, inilah hasilnye, ini je yang tinggal... haha...














p/s: lame dah tak pegi jalan Bellamy kat istana tu makan ikan bakar... *matilah craving pulak... adoyai~

2 comments:

Lelaki Ini said...

xsuke nsi kndar...
hehe

.ib. said...

hehe....
ako pun actually lagi suke beriyani dari nasi kandar... haha. tapi skali skala pekene kari kepala ikan sini perghhh nikmat bro~...

haha... so u suke apekah?

Blog Widget by LinkWithin