:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Thursday, October 21

:: [151] | " saya suka sarapan...~..." ::






















hari ini hari yang best.
hari ini saya murah rezeki. hari ini saya mendapat sarapan dengan banyak. saya suka sarapan. bila sarapan saya rasa tenang dan lebih damai untuk memulakan sesuatu kerja.

hahah! memang ako suke breakfast! lately nilah actually, kalu sebelum ni tak berapa nak kisah sangat makan pagi tu. kalu kakpah masak, adelah. kalu takdek, makanye terus pekena nescafelah ye... hehe. penahlah sekali2 ako beli breakfast set McD sebab datang awal ke opes untuk rushing sumting. uuuuhhh, sungguh layan rasenye memakan sarapan McD di pagi hari yang dingin lagi chill~! pekene pulak premium black roast coffee kan yg kurang gule tu... pergh! pastu baru makan harshbrown dan sausage mcmuffin.. maka bakal lengkaplah hati ako seterusnya... (over!).

lagi satu yg ako suke bile breakfast adelah bihun goreng. btw. its mihun ke bihun? (ah whatever, janji ako tahu mane satu ako nak beli kan... haha). bihun memang best utk jadi bekpes... takyah tambah bende lain, cukuplah bihun saje atau paling2 pun tambahlah telor mate kan... hehe.

nak dijadikan cite hari ni, dari rumah kakpah masak telor hancur untuk makan ngan roti. so ako bawak bekallah. sampai opes helwan pulak bagi sandwich (tapi ako yg baik hati ni sharelah kepade budi... tq abg...). dan ade bende lagi best, amin belanje McD breakfast set hari ni! MANY THANKS amin!!! anda memang terbaek, terhensem skali... hahah! so ,akopun ape lagi dengan bijaknye menambah telur goreng hancur ke dalam sausage mcmuffin tersebut. sumpah lazat!... coffee? takyah citelah... melayang sekejap...! lepas tu barulah ako bersemangat untuk memulekan semue kerje! tapi ceritenye bukan berakhir begitu... akhirnye ako harini duduk depan pc check email, berFB, bertorrent, berblog (shuuuuuu....!!!) dan sebagainya sahaje sebab takdek KEJE! hehe.


p/s: dapat rileks harini... matilah bos nampak so relax tak bagi langsung pegi Seoul nanti... *sigh.

4 comments:

AdiE said...

best siot! lame x bfast..hahaha

http://danieldeadie.blogspot.com/

.ib. said...

hehe... sarapan bagus untuk kesihatan... (matilah kalu McD je hari2..!) taklah, makanlah ape2pun janji anda sarapan pagi2...

bro, esok sarap McD k~ ;)

enuLwanie said...

bestnye hidup.
seronok je tengok..

hehehe..

rindu blogwalking sini.
maaf dah lama tak bertegur sapa.

.ib. said...

hai cik enul...

lamenye tak nampak komen2 cik enul kat blog saye ni... memag dah takdek org komen2 pun lepas sye stop update suatu mase tu...

ketika hati dan otak tak stabil.. hehe..

btw, thxs~ ;)

Blog Widget by LinkWithin