:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Wednesday, October 20

:: [150] | " Sempena 20102010...~..." ::

annyoung haseyo~!

안녕하세요! 내 이름은 Ib입니다. 저는 말레이시아에서 왔어요.

haha. gedik ak ako? saje je. so sempena hari yg istimewa hari ni ako nak share ako punye wish sebenarnye. untuk suatu hari nanti. haha.











































since airasia pun dah open flight ke south korea. memang dah lame hajat ako nak ke sane sebenarnye. so sekarang ni hajat tu mcm dah dekat sketlah kepade kenyataan kan. haha. walaupun tengok harge tiket die utk promo yg sekarang ni mcm geram je kan nak beli. ako still kene pikir duet belanje kat sane. pastu kalu dah pegi naklah stay lame sket kan. hehe. kenape nak pegi? ntahlah. sebab ako suke giler kot tengok cite korea... (KECUALI CITE HANTU OKKAY!) tengok cite die, ako macam suke ngan cara hidup dieorang, tambah2 dengan tempat2 yg menarik kan. macam best je... (macamlah...) yg sebenarnye tak tahulah macam mane kan. tulah, dah kene pengaruh banyak sangat salam cite korea. ako suke gak ngan bahase dieorang. siap belajar dr intenet seme. kalu huruf2 atau suku kate die tu dah banyak jugaklah yg ako dah kenal n hafal. cume grammar dah susunan serta makna tu ako tak reti. memang sirius ako rase nak amek kelas bahase korea. kalaulah ukm wajibkan satu kelas bahasa asing kan best, sumpah ako amek bahasa korea! hehe.

so suatu hari nanti pasti ako akan sampai jugak ke seoul ni, ako mesti. kumpul duet banyak2... takpun, kipas bosses suh bawak kiteorang pegi trip ke seoul... hehe... seronok weyh kalu jadi kenyataan!!! BOSS, pleasehhhhh....~ hehe. (lagipun tiket ke goldcoast lagi mahal dari ke seoul... hehe...)

okkay, nak tengok cite korea jap, pastu tidur mimpi masuk cite dan berade kat korea.. (matilah kalu tibe2 ade kat korea utara! omo omo omo, janganlah! hehe...)

budak2 sungguh kau ib! <----- ade ako kesah... chill!? ;)


p/s: tetibe rase nak cari jodoh di sane... hehe... ;)

2 comments:

AdiE said...

selamat mancari jodoh di sane...hahaa

http://danieldeadie.blogspot.com/

.ib. said...

hahah~
thx adie... betul2 nak cari jodoh kat sane ni.. nak macam SNSD ke, Wondergirls ke... haha. ;)

Blog Widget by LinkWithin