:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Thursday, January 7

:: Seramat Perantin Baru, Kemal~ ::

okkay, ini cerita mase krismes hrtu...

Selamat Pengantin Baru~!!!












p/s: sorry kemal hadiah kecik je, murah2... its the tot tht counts kan?? ;)

huhu... rasenye tak terlambat lagi kot utk ako ucapkan tahniah dan selamat pengantin baru kpd kemal iaitu kawan batch archi ukm ako. tahniah2 kemal sbb menjadi pembuka tirai batch kite. tunang dh ramai tp yg kawen ko gak dulu~ hehe. ucapan ako, smoge berkekalan hingga seumur hidup. bahagie ke anak cucu ye kemal... jage hati masing2...

"tahniah2 kemal sbb menjadi pembuka tirai batch kite. tunang dh ramai tp yg kawen ko gak dulu~ hehe."

owh many thanks kpd kemal sbb wedding die kami dpt kumpul ramai2 dah mcm reunion pulak... hehe. sgt best sbb dpt jumpe yg dh lame tak jumpe.. izza dr kemaman pun ade dtg. ako n izza tumpang fariz. hehe. thx fariz~ ramailah yg dtg hrtu. mule2 kami sampai, yg dh ade... ayu, et, ireen n shah, due n tune dio, meksu, pejo, sue. pastu sampai pedot n najah. huzair. edong, mekcah n azza pulak. john, shidi, kenyoi, izwan n girl. moon dtg ngan husna. inda. azad. dino n +++ lagilah kalo ako terlupe. adzlin ade kenduri gak so xdpt dtg. badiu blk kmpg. am lak ptg bru smpi sbb sebok layan prospek. hahah! lame gaklah lepak umah kemal tu. pas masuk, kluar. pastu masuk blk. pas gamba, gamba lagi sambil borak2. tak kasik can org lain buat bising. hehe. pastu ade jumpe mat, budak kejut.. kawan ako gak. pun kawan kemal. same je mat tu. hehe. naseb tak pakai bju merah je... hehe.












so hrtu dihabeskan oleh rombongan ako, ayu, et, ireen, shah, inda, huzair, meksu ke alamanda putrajaya utk merapu2 secare beramai2. taklah merapu sgt, g makan at kenny rogers (sbb org aussie kate sane takdek kenny rogers...) hahha. pastu jalan window soping kononnye. [matilah ternampak satu baju menarik hati pink berbunge2 di Esprit Outlet!!!]. lengoh duh duk round2 tgk2 barang. byk2 gak kedai kami masuk terutamanye kedai kasut. biaselah kasut tumit tinggi dan beg tangan dan wanita takkan dpt dipisahkan (bukanlah maksud ako, ako ni wanita, tp disebabkan ahli rombongan ramainye wanita, so mcm kene ikut majoritilah...) sempat singgah sasa. wahh lame dh tak beli pepium~ owh ye jumpe ahya lak td kat sasa... haha.

aktiviti terakhir adelah menonton avatar kali ke-4 bg ako sebab ingin menemankan kawan2 menengoknye. huhu. hati masih berbunge2 melihat avatar~


p/s: thx to meksu n huzair for the rides... ;) dan tahniah kpd yg sudah bertunang~ tunggu nasik minyak anda~

4 comments:

zamfadliez said...

lu plak bile nk carik org baru n bersanding bro??hehe...anyway way to go...ucap thniah kat kawan lu tu k??kwn lu kwn gua gak..hehhe...adiioooss..~!

.ib. said...

bro zam~

many thnanks... ako? haha. kawen owh kawen. tunggu mase jelah. tak boleh nak ckp. theres nothing to rush... ade adelah, takdek tunggu jelah... (hahah pasrah giler ayat!~) hehe.

ko tu?

Fza.ithu.Zazha said...

wey..
bestnye kawen! Huuu~
nk jugak.. T__T"

.ib. said...

hehe..

kawen owh kawen... semue org nak kawen kan... cume tunggu mase je...

kawen memang indah, tp igt bukan utk sehari je.. for years... n for life~

;)

Blog Widget by LinkWithin