:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Wednesday, January 6

:: review | Storm Warriors ::

hahah!













nak jugak review muvee ni walaupun mcm dh lame kan. lantak sbb dh ade dlm draft~ yuhuu. muvee ni ako tgk kat gsc tropicana city mall ngan fariz n badiu. mule2 dieorg nk tgk ninja assasin, so ako mcm ok je tp lambatlah pulak nk tunggu. so mcm ok gak storm rider, tgk jelah. bru start je pun dalam 5 sploh menet. huhu.

"...paling xleh bla part rambut ditiup angin kipas. haha. ade lg org buat camtu rupenye. hehe. tp cgi berjaye jugaklah..."

kalu xsilap ako ade yg first dulu kan. tp yg tu ako tak tgk. yg ni je tgk. ako sebenarnye tak tgk pun takpe. sbb tak berminat sgt cite2 camni. haha. kecik2 dulu gilelah tgk yg series punye tu. ntahlah ape tajuk die, legend of condor lovers eh... hehe. best2! suke yg tu. owh storm rider ni actually best je. cume mule2 agak bosanlah. nak2 part dieorang lawan yg dijadikan montaj2 mcm komik lawan2... uuuhhh sgt tak suke part itu. kalu sikit2 ok gak. tp bile dh byk sgt mcm tu, kire mcm nampak sgt cheating~ hehe. boringggg~ tp bile dh masuk part lawan yg betul2 tu bru syiok... bru best nk tgk. tp kire ok gaklah sbb wayang tropicana ni best giler... besar. selesa giler. lutut tidak lagi bergesel dgn kusi depan. hahah~ (teringat tatkala menonton muvee di tgv one utama. adeh. tak suke. sgt sumpit. eh SEMPIT!) pelakon pun best. aaron kwok dgn sape eh. tak igt dh. hrtu igt. haha. paling xleh bla part rambut ditiup angin kipas. haha. ade lg org buat camtu rupenye. hehe. tp cgi berjaye jugaklah... nak2 part pedang terbang2 tu kan. dulu memg katun habes. tp skrg salute gakla. nampak real. bagus2. way to go, huh~

nak review lg tp mcm dh lupe pulak cite ni. haha. nampak sgt kan tak brp suke cite2 mcm ni. kurang menerujakan... kalu cite2 korea merapu emo suffokasi ako sukelah~ hehe.


Annyong hikaseyo~

10 comments:

Adian said...

tak sabar tgk review avatar nanti.hahah

.ib. said...

hahah~ ako rekod videolah pastu buh kat blog boleh~ haha...

;)

enuLwanie said...

bestnye..
xde kesempatan lagi nk tgk!

.ib. said...

huhu... cik enul~
meby kat pavillion ade lg... sbb hrtu sye pegi still ade cite 2012 n new moon~

;)

hBz said...

wah..download2..tunggu ape lagi..

chugie said...

wow! dah lame sy x ke cinema ni!

zamfadliez said...

storm rider ker storm warior??adesss...hahha...nk try tgk la!adiooss..~!

.ib. said...

hbz~

yuhuu... ako dh tgk tp mcm tak donlot pun takpe kot... hahah! kejam tak... cite die ok je sebenarnye... hehe.

.ib. said...

chugie~

hehe... moh ke cinema! dh tgk avatar belum?? make sure tgk~ hehe.

.ib. said...

storm warriors bro zam~
hehe.. tp mcm pnah ade storm raiders... ako pun xsure... tp yg bru storm warriorsla...

;)

lalalal~

Blog Widget by LinkWithin