:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Saturday, March 27

:: [122] | "...agar tiada rasa benci..." ::

assalamualaikum...

halu2... fuh, lame giler ako tak apdet. last apdet pasal avatar. huhu. giler byk aktiviti yang ako blom apdet ni. hehe. tak terkejarlah. mcm mane nak cerite ni? ako pun xtahu. tulih jelah ape yang ako rase nak tulih kan. dh lame tak tulis rase lain pulak.

hmmm, first skali nk ucap tahniah kat Angoh n Kak Na sebab dah bergelar suami isteri skrg. cikgu2, diharap bahagie selalu n kekal ke akhir hayat ye. hehe. n satu lagi tahniah jugak kpd Noha n Kak Fazilah di atas kelahiran Hadiff... huhu, itu dia... cucu ako yg ke-5! isk, isk... dh tue ko ni ib... btw, name same ngan anak bro... hehe. dah tue? tulah pasal... hmmmm, sebut2 tahniah ni, tahniah jugak kat amer n zila juge sebab cahaye mate dah lahir... mesti happi tu... bagus2... happi utk korg jugak...  sedang menunggu turn pun ramai lagi dgrnye... haha. tahniah lagi (lagi?) kpd kawan2 ako tak kirelah kat sekolah Teruntum dulu ke, kat MRSM Muadzam ke, mane2lah... kpd yg dh makan sik minyak tu, tahniah ye... sorrylah tak dpt pegi... akan dtg ni poon (senior kat mrsm) lak nk kawen, bulan 4 nilah. best2.. tahniah bro...

| hadiff ditemani si Tom the cat... hehe~ |

huh... ramainye dh mengorak langkah ke sebuah stage hidup yg baru... bagus2... smoge jodohnye berpanjangan. hehe... ako? masih biase... kerje dan kerje. still bekerje. kerje dan terus kerje. hehe. pasal tu... tunggu jelah kan. buat mase skrg ni, jalan terbaik yg ako figure utk terus 'hidup' adelah dgn to live in the present. just forget about the past and the future. one is far behind n another is unpredictable. just live the present as tough as u can, as lively as u can, as happily as u can, as gud n nicest as u can... barulah meaningful kan. dun be a past time dweller... its just a huge waste. life too short for that...

huhu and for that, hari ni ako, azad, adzlin n edong akan berjimba~ hehe. jimba lagi dan lagi... n owh btw adzlin, jimba elok2 k... jimba betul2 so tht pasni leh concentrate on design... hahah!


*note: hehe kaklong, shafeeq, angoh, aisyah seme dh on FB... hehe. best2. get connected!~

8 comments:

eis said...

betul2 lama menghilang :)

NaiMa said...

busy bebenor en.ib ni ek..
lame x updet blog...hehe

aNiSa hANg tUaH said...

comel si baby tuu
eeeii
geramnye

.ib. said...

hello kak eis..~

hehe... hilang bawak diri lagi... hehe..

.ib. said...

hai naima...

bz jugaklah... bz menjadi download freak saban malam mensurf mencari torrent2 baru upload utk didonlot... hehe~

.ib. said...

anisa~

itulah cucu saye yg ke-5~! hadiff name die... ade sorang kakak name hannah... cumel jugak~ semue comel macam 'atok' die... hehe ;)

NaiMa said...

arggh!!!

nk download gak..tp broadband cpt mcm siput sedut je ni..huhu

.ib. said...

hehe naima~

sabar jelah ye... naima download cite pe?

Blog Widget by LinkWithin