:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Tuesday, March 30

:: [125] | "...melati pujaan hati..." ::

uuuuhhhhhhh~!

maka minggu ini akan menjadi minggu yang sangat busy. adeh. saket otak. memikirkan duedate dan kerja yang masih belum fully siap. adeh. naseb baeklah otak dan emosi sekarang tengah stabil. so takdeklah tensen sangat kan. tensen sebab kerja. biaselah. tercarut ke termarah orang ke ako mintak maaflah ye. ako lelaki biasa~ haha. harap orang2 tersebut memahami ako yang emo ni. hehe. bodoh. siapa bodoh? ako lah, bodoh~ haha. taklah. biaselah kalu dah malam2 tulis, mahu tak merapu.













huhu. dalam otak ako masih terngiang2 ayat2 cool dalam Adnan Sempit. actually ako baru tengok je cite ni, tengok yang dvdrip. hehe. memg sempoi habes cite ni. sangat cool dan tak poyo macam cite rempit ke ape jadah tu.

"...mane...?"
"...biasaa bro!"
"...biasaa bro!"
"...biasaa bro!"

haha. lagi satu ako suke ayat bile si nan tu tegur bobby yang ckp merapu... "mulut lu ngan kaki lu lebih kurang je kan..." hahah! kelakar okkay~ hehe. byklah yang best dalam cite ni. memang patut tonton utk hilangkan persepsi buruk segelintir orang yang prejudice terhadap cite2 melayu... okkaylah, takleh merapu panjang2, esok kene gi kerja awal sebab banyak lagi 3D belum siap ni... alamak~ habes ako, habes!

"...bau awak wangi... saya suke...~" <----lol~!


*note: "...dalam hati ada taman...~"

2 comments:

aNiSa hANg tUaH said...

hehehe..
saya mmg wangi pon
;P

.ib. said...

hahah~!

saye teringat kat sorang kawan saye, edong... tiap2 kali doe dgr perkataan 'chanteknye' ke, 'comhelnye' ke... mesti die cakap... "terima kaseh..."

hehe~

;)

Blog Widget by LinkWithin