:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Thursday, January 27

:: [222] | " ako ade background baru, yeay!! " ::

hehe...

guys, ako ade background baru... disebabkan yg lame tu tak load2 everytime ako bukak blog, makanya buat barulah... hehe... ntahlah tetibe je ade pulak gamba ako kat situ kan (tetibe, padahal sengaja letak!) hahah~...

check it out!

tahun baru ni, buat background baru jadi penyuntik utk ako teruskan dengan benda2 baru dalam tahun ni, banyak keputusan yg ako kene pikir betul2... hehe... *ayat takleh bla, org nak resolution, die nak gak... haih!


























p/s: ok, ako nak pergi ke taman rahsia ni... babai~ *gambar takdek kene mengena, saje nak tayang hairband headphone ako yg keut tu~

2 comments:

Ai Adachi said...

ala kiutnya wane biru.
klo merah sure cantik gila

.ib. said...

hehe... thanx lin!

ade kaler biru, kelabu n pink je... ro rase2nye itu jelah kot pilihan se... hahah...

kalu ade merah memang saye dah amek~

Blog Widget by LinkWithin