:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Saturday, November 14

:: Arabella @TITANIUM Super Dance Club, tonight...!!! ::

okkay, ini kisah sabtu malam minggu lepas...
sebelum masuk kisah malam ini!

hehe.

hari ini hari sabtu...

uuuuhhhhh ngantuknye...! dahlah semalam balik kol 3 lebeh pg bru sampai umah. meronggeng cik kiah ako di jumaat malam ye... adeh. bangun2 lenguh2 pinggang. mate bengkak2 bagai. haha. tipu jelah...~~ tido sampai kol doblas, ade hati nak kate tak cukup tido kan... haha... tp mate bengkaklah sbb tdo yg berlebihan sudah... ingatkan nak updet terus blog tapi sirius blackly memang tak tahan... ngantuk giler... ntah bile ako lena pun ako taktahu... dgn lampu tak tutupnye. haha. bangun2 terus melihat screen lcdku yg masih hitam.. tak tutup pun semalam... (bukan memg hitam ke kalu tutup pun, kan? okkay ib merapu!) biasenye mcm tulah...

kalu hr bekerja, nak g kerja bru ako shut down... balik kerja bukak balik.. hehe. yelah nak seeding torrent n continue leeching mane2 yg blom habes... haha... seronok weyh layan torrent~~ leh donlot awan dania (adeh, ib ko tgk awan dania?) ha... yelah, best tu... layankan...!~ suke giler si scha dalam awan dania ni... huhu, teruk betul ako ni, bangun2 terus check email, tgk ade tak comment org kat blog ako... haha... sirius desperate ko ni ib! lantakla~ suke akolah~ haha. check kejap je. pastu g mandilah...

pas siap2 tgk tv jap. pastu makan nasik sbb kakpah masak sebelum die kluar g tgk anak abglong af kat spital selayang... so then ako terus je mengadap kompiter.blogwalking mane2 yg belum sempat ako singgah sebelum ni, klik2 nuff balik sesiapa yg klik2 akonye... hehe... itulah kerjasame. ape yg penting? kerjasame! hehe~~ thx guys... ako wat ni takdeklah taruk harapan sgt cume seronok melayan blogwalking ke blog2 lain sambil klik2 nuff tu. mane2 ade apdet yg best, ako komenlah... suke bace lawak2 kat blog mello~~ thx bro... !

okkay, dh xsempat nk goreng byk2... al kisahnye ayip ajak tgk arabella perform kat global battle of the band malam ni (mggu lepas sebenarnye) kat Borneo Rainforest, Sunway kol 8.30mlm... hehe. die pun nak amek, so ako okkay jelah... hehe... kami sampai cukup2 time... hehe. amy (vokalis arabella) kate entrance fee free utk 150 org pertama... hehe got it! sungguh best! dpt air free lagi... ehhe.












so arabella punye turn ke satu okkay! berdebar2 si amy... mule2 jumpe amy terperasan mate twilight die... hehe nak beli gakla. smart siot! (pakai g opes...) haha... byklah ko, ib! chantek gak club ni... style2 borneo lah... siap ade bubu digantung kat siling... best2... suasane yg lain. kalu xsilap kelab ni ke restaurant die ntah yg milik Datin Seri Tiara kite... rasenye restaurant die yg kat luar tu... tggu punye tggu kol 6 bru mule... arabella dh mule sedia atas stage.... hehe. actually amy ni xstaff garis, so mcm rapat ngan die slalu lepak2 makan kat meerasa ke mane2... bowling skali, terrer mamat ni bowls! hehe.












ako ade rekod video arabella... nanti ako upkan. tak sempat skrg sbb nak out jap lg... hehe... so ako sediakan gambar2 jelah ye... arabella memg rock habes malam tu, n menepati pilihan kami. 3 bands yg dpt masuk final, Khalfah n Hyper Act (ade toi af!) and of course Arabella with highest votes from audiences tht are 170 votes~! tahniah bro... kamu org memg best! hehe.




















































Photos Credit: Aleeya AK ;)


Ini die, video performances Arabella @Borneo Rainforest, Sunway (GBOB Semi-Final) njoy~!

video

Arabella: No Music No Fun!


video

Arabella: Through My Window



there you go,
ini kisah malam ini... yg penting punye part...

hari ni (14hb 11 byk aktiviti utk diisi... hehe...) ni siapkan jugak entry ni sbb nak promote arabella utk malam ni... Yeah, they did to the final along with other 11 bands yg akan berbattle kat Titanium Super Dance Club, Phileo Damansara, 830pm malam ni.... n geswat, amy kate entrance fee free okkay! ayuh meramaikan Titanium mlm ni... bands semue best2, n ini international okkay, juara mlm ni akan ke london ke uk eh utk join battle dunia pulak... hadiah malam ni rm50000 kalu tak silap! negare2 lain pun tgh conduct battle yg same jugak...

















Photos Credit: Aleeya AK ;)


so guys, meriahkan malam ni... ayuh berbattle!!!




Global Battle of the Band (GBOB), the Final

Date: 14th November 2009 (mlm ni lah~!)
Time: 8.30pm till late~~~!
Venue: TITANIUM Super Dance Club, Phileo Damansara



p/s: Arabella, ganbatte kudasai neh.... u guys rocks~~~!

16 comments:

GhOsToNe said...

arabella?
ape group tue...
nape x pnah dgr?

ali said...

nk ikut...bleh...

rAy jR...@...Aliff said...

uitss...gler happening d0wh..aha

Myraa said...

nak berbattle gak laah. cam besh.
hahaha

.ib. said...

ghostone:

arabella of courselah band dr indie stream... kalu slalu pegi lepaq cafe ke mesti tahu... brand neu jugak n they r really talented... music lain dr yg lain, searchlah kat myspace n dgr lagu dieorg... NO MUSIC NO FUN~! cool man.... rocks!

p/s: jenis music fusion...

.ib. said...

Ali:

hehe... dh habes dh... tp sirius entrance fee free~! tmpt sgt best tak mcm borneo rainforest, byk tmpt utk lepak2... ade couch besar lagi~!

.ib. said...

Ray jr~!

yuppa, memang happening habes... ni pulak final.... pergh... saingan sgt sengit... tmpt pun best...

tp ternmpk pulak sorg mamat ni yg ako perasan kerje sekawasan ngan ako kat seksyen 14 pj tu, die lepak2 siap minum lak tu~~! adoyai bro, rilekslah takkan semue bende nak ikut gak... takkan lupe kot... demmm.

.ib. said...

Myraa!

hehe jom2.... sgt best....

DilOt said...

apsal aku tak tau pun??
sebab tak pernah lepak cafe..dush dush..

bak kate ko "kalu slalu pegi lepaq cafe ke mesti tahu"...

Anonymous said...

waaa..
macam2 aktiviti .ib. eh!!!

.dd. sure xdpt buat sume nih!! mommy sure x bagi.. ehehehe..

nah!! amek ni white roses!!

.ib. said...

dilot~!

hehe... actually its Lepaq Cafe... bukan lepak2 kat cafe... hehe sory sbb mengkompiuskan... haha... arabella slalu show sane... hehe.

n then, vokalis die tu xstaff kat opes i dulu n sbb tu rapat... hehe... layankan arabella ye...

ini link myspace dieorg
http://www.myspace.com/babyprogressive

.ib. said...

.dd.

hehe budak2 tak elok ke tmpt2 mcm tu... ahah~!

thz sgt mulus roses itu!~

ezany said...

weih.. aku pun torrenter gak.. haha.. seeding n downloading 24/7..

Anonymous said...

.ib.

budak? wowowowo!! sweet 19 bukan budak ok..

dd rasa nak gak pegi sesekali.turun ikut tingkap bole jerk. kete parking siap2 tepi jalan .. amacam!! adventure x gitu?

.ib. said...

huhu bro ezany...

ko torrent gune jiwang gak ke? kalu jiwang wajib kene seed kan... haha. kalu btjunkie tu bahan donlot je... haha... bestkan torrent... ;)~~

.ib. said...

.dd.

hehe... igt td tingkatan 3... hehe. so skrg stdy kat ne ni?

owh boleh2... tp nk terjun tingkap kene hati2 sbb belum kawen lg kan... kang jd pape susah lak, jatuh saham... hehe..

pastu dh sampai kete jgn start enjin lagi, tolak dulu kete jauh2... pastu bru start... kalu x, kantoi lak nanti... haha

siot ib ngaja budak wat jahat~! opsss ajar remaje~

Blog Widget by LinkWithin