:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Thursday, November 19

:: Arabella placed @6th... cool~!!! ::

kisah di hari sabtu. 14hb 11 2009.








perghh sungguh penat berjimba (ikut kate adzlin) pada hujung minggu ni menyebabkan ako tidak sempat menemui sesi pagi yg siang di hari ahad! haha. bangun kol 1 tu pun sbb mokcho n abah call tanye pasal balik raye haji... abah kate "... pukul one doh ni..." hehe... pastu ako ckp kat abah... "...one o clock, abah..." tahu abah ako kate ape? "...one o clock doh ni..." hehe! kawaai! hehe seb baek mokcho call. kalu tak tak tahulah sempat jumpe siang ke tak... heh. semalam kol 4am bru balik... GBOB abes pun kol 2 lebeh... pastu g makan2 ngan ahya, ayip, ha, cik nab n chimer kat fudcock uptown... lepak betul!

actually aktiviti kami semalam dimulekan dgn ziarah intan di rumahnye di kmpg melayu subang. intan xciden hr khamis lepas, waktu pagi nak pegi kerje. die pun xsure mcm mane.. muke die calar2 sket n buku lali terseliuh n retak.. dh simen dh n kene mc sebulan... aih sian plak kat intan. nak2 dpt tahu kami berjimba2 sakan jumaat malam n malam nanti... hehe. tahu die ckp ape? "...naseb baek sempat maen bowling ngan korg rabu malam hr tu..." hehe. sabar jelah intan ni. intan, kuatkan semangat k, take care, kami tahu intan kuat... owh, kami pegi umah intan ngan kak sarina... hehe. merase naek vios~!


"...naseb baek sempat maen bowling ngan korg rabu malam hr tu..."

pastu ahya join cik nab n kami pulang ke opes. ako ngan ayip pegi umah bro plak pastu sbb bro ade wat birthday party hadif... hehe. boleh x kami pegi xbawak pape... haha. malu pulak rasenye.... hehe. segan2 pun mee sup n ayam bakar bahan je... hehe. many thanks bro~! thanks for inviting... lainkali ade lg kompem nk dtg lagi.... haha. so dlm 7 lebeh mcm tu ayip ajak gerak sebab takut jammed pulak nanti nk g damansara. bro ckp ikut duke sure 10 menet sampai... hehe. so kami ikutlah. ternyata benar. 7.50pm kami sampai depan titanium. dh tak tahu nak watpe. haha. call ahya. depa pun dh sampai. dh kat tmpt parking kt dalam. hehe. ade ha, ade cik nab, ade chimer. so kami berenamlah... haha. kami lepak kat chettynut ke ape ntah name mapley tu... tak best pun cume dieorg lapar... lagipun mcm lmbat lagi mule. actually dlm mapley tu, ade nmpk member band arabella lain, amy ako dh call tp die kate die keluar... so takpelah, dieorg pun lepak lagi, kami lepak gakla... haha.

huhu. seronok lepak2 ngan kawan2 ahya ni. dieorg siap main game lagi. game first... "...Because We Are Playing Around the World...". haha. sirius ako buntu mule2... sampai sudah lepak ako tak tahu2... hehe. mcm tahu tp salah gak jawapan ako. haha. pastu game... "...How Many Meme (biri2) Crossed Over the Bridge...?" Satu lagi yg buat ako hilang mengantuk... haha. pun xdpt gak... game seterusnye... "ape connection antara bla2... dgn bla2..." pergh yg ni lagilah ako tak faham. n last game bang2... sampai skrg pun xtahu. takpe next time ako akan berusaha lagi... haha.

so mcm last week jugak. masuk free. pakai wrist tag. tp kali ni leh amek badges n box utk souvenir. hehe. cool~! seronok. masuk2, first impression ako nmpk tmpt ni kecik gile. xmcm borneo rainforest. very limited nmpknye. but actually kami xnmpk bahagian dalam die. haha. luas kot je kat blakang tu. siap ade couch besar. kusi lepak yg kenyal, lembut, gebu semue2lah... sgt best utk lepak2... haha~! ape lagi kami pilih tmpt yg paling best... mcm seat vvvvip dah.. hehe. cume kat blakang sketlah dr stage. but still nampak n relax je.

























arabella punye turn kali ni 2nd band... huhu... dpt turn awal2 actually kelebihan jugak bg ako... u dunno how others wud turned out to be so u hv to give it all outlah kan... n yes! itulah yg arabella bagi... a lot of improvements since last week... bet they must be really practicing all night long... congrates guys... korg memg cool habes... suke betul ako dgr lagu no music no fun tu... crowd pun seme ako nampak njoy... itu yg penting... so nilah video performances arabella at titanium utk final GBOB challenge... dieorg dpt no 6 overall... n thts really gud sbb saingan pun sengit2 okkay... juri pun pening kepale tgk... owh juri mlm tu ade jason lo... ade nasir search n some others... hehe.



:: Freedom ::




:: No Music No Fun ::

n geswat??? gud news for arabella sbb dgr khabar nasir search ajak dieorg utk jd opening show konsert search nanti.... yuhuuu~! sukelah ayip... hahh! congrates arabella, u guys r gud in more ways than one... tolonglah cepat2 kluar albem yg tgh direkod tu... ako tak sabar nak dgr... lagu2 melayu arabella r quite gud jugak guys... kalu rajen, silelah ke myspace Arabella...













so pas habes at titanium which was a very fun event to attend. everything is free, u just need to bring ur demm heavy butt here n enjoy urself... thts cool u know...~! really i mean it... owh ye, kami lepak fudcock uptown pastu. td dlm titanium ako dh dpt jawapan utk game around the world n meme game tu. yeah~! bijak jugak ako walaupun lmbt, janji dpt selesaikan... hehe... bestlah korg~! nanti lepak lg utk settlekan game connection (dh dpt siang td!) n bang2...~~~!!!

ini link utk myspace Arabella utk dgr2 lagu2 dieorg... silakan... n ini pulak link utk berita online pasal GBOB ni... kliklah~!


p/s: video uploader maseh bermasalah... haih... kemudian k videonye... uhuk, uhuk...~! [dpt up satu je dulu... *aih*] dah up dah~! layankan....~!

6 comments:

GhOsToNe said...

beshnye wjd kamo...
leh lepak2!!!

.ib. said...

mane de... seme org pun ade care masing2 utk lepak kan... hehe. kene gengnye, kene tmptnye... lepak sgt best. hehe. sambil makn2... ;)~

--siLEnt_ 5iLh0ueEtte-- said...

amboi enjoy sakan~
-xingt ank bini kt rumh ye!
hak hak... gurao jee

.ib. said...

hehe...

muke sye muke org yg dh ade anak bini eh? haha... hidup ni kenelah njoy jika ade mase... haha.. brulah x bosan. tp akibatnye adelah bangun lambat dan monday blues di tempat kerja. hehe...

jom njoy~

Anonymous said...

waaaaaaaaaa!!

citer .ib. kan kalau x makan, lepak, kalau x lepak, makan.. kalau x pun ronggeng!!!

ehehee!! enjoy ur moment eh .ib. !!

[dalam ati .dd. jelezzz nyerrrrrr]

p/s: nah amek ni, white lily for u!!

.ib. said...

thx for the lily, beautiful~!

haha buat mase ni memg byk giler aktiviti lagha... hehe. tp mengeratkan hubungan silaturrahim dan menghilangkan kedukaan (takleh bla bg alasan baek punye~!)... hehe. jomlah join~

p/s: bru balik dr makan kat raja sup ttdi, sedapnye ayam goreng kampung eh silap2, ayam kampung goreng.... hihi ;)

Blog Widget by LinkWithin