:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Wednesday, October 28

:: Uuuuhhhhh! ::













Uuuuhhhhh!

ini yg budak tu lukis selepas die nmpk ako tulis comment kat nurulism.com menggunakan perkataan "uuuuhhhh!!!" ?? ako tak surelah pulak perkataan ke tidak tp yg pasti adelah sejenis reaksi dan bunyi... ako pun tak tahu nak jelaskan mcm mane maksud reaksi atau bunyi tu... hehe... terpulang pade keadaan... haha... pastu sampai ke petanglah budak tu beruuuuhhhhh2 ngan ako... haha klaka2. yg tak tahannye, bunyi uuuuhhhhh die tu langsung tak same ngan bunyi yg ade dlm otak ako tu... tu yg lawak tu...

upx2!

itulah die...

hmmm.... hari ni agak memenatkanlah... dahlah kene stay away tadi utk projek penang tu... tak tahan dah tadi nak balik nak post entry plak! haha... (gile takleh bla, ib!).... weyh, okkay pe dh stay away smpai kol 3pg... kalu stay away smpai kol 5pg k 6 pg ke tak siap gak, kompem! hehe... sambung esoklah... [balik umah buat entry blog dululah... ahha!] maklumlah tgh kemaruk sgt skrg ni ngan blog... tak bukak, tak bace update memg takle rasenye... tak lengkap... tu yg buat jugak ni... ade pulak katun tak brp nak comel tu kan.... leh wat modal ;)

ha, malam semalam dh booking ticket utk teater Natrah kat Istana Budaya 5hb Disember 2009 nanti... quite selling fast sbb ako beli tu hari sabtu... itu je pun yg sabtunye... so ako rase memg hotlah tiket hr tu... seb baek sempat booking kat ticket2u... collection pulak within 3 days... tgklah esok kot g amek ngan ahya n intan.... yg join ahya, intan, ako, ayip, moon n kwn die... edot n azad... hehe... geng2 suke teater seme! hehe...


huhu... mate meronta2 sudah.

katil melambai2.

kipas makin nyaman udaranya.

skrin lcd nampak pecah. terangnye.

cursor mouse mula statik. idea mule lenyap.


kroooohh~~~~!!!



p/s: ade org tanyelah kenape nk berblog...??

10 comments:

~@k1 is @utuMn!~ said...

knp nk berblOG??
sbb ia bes~~
hihihi..
ib!~
aki mkn roti high 5! je la~
da lme xmam roti canai!~

.ib. said...

kan2, sebab yg paling senang n betul! org tu tny sbb die tak pnah buat blog... cube try wat satu... then bru tau... ;)

p/s: igt ke aki nk mkn roti canai td... hehe... give me 5!

hudadida said...

hihihi..btl3..
nape berblog? try la wat satu..
sure lekat..haha =P~

eis said...

blog utk kenanganlah kan.. :)

fievelski said...

kenapa uhhhhhhh tu kudengari macam lucah ajo?ops!

.ib. said...

hudadida: kompem melekat... haha... im sirius blackly addicted... hehe~~~!!!

.ib. said...

eis: yupa kenangan terindah yg membuat hati berbunge2.... tak lupe gak kenangan yg tak berapa indah tp still ade org nk igt seme tu kan... sebuah perjalanan...

.ib. said...

fievelski: hmmm, sesiapa yg xpert bidang ni mesti faham ape yg ako cube sampaikan.... okkeh, pengguna ky sekalian... join fievelski! hehe...

p/s: ako tipu okkeh, ib budak baek... ;)

fievelski said...

i budak baik. i tak men KY. i men au natural ajo.ayo!

.ib. said...

hehe...~~~!!! fievelski... nmpknye i kene tukar status blog i kpd yg ade mature content tu.... larikkk~~~!!

Blog Widget by LinkWithin