:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Saturday, October 17

:: daniel demam lagi... ::

daniel kene sawan demam lagi... siannye anak sedare ako yg sorg ni.... terkejut beruk td ptg kakpah call kate daniel takleh nafas... kene sawan lagi... aduhai tuhan mudah2an takdek papelah daniel.... naseb baek sawan yg ni tak seteruk yg dulu tu... kejap je kakpah cakap... tetibe je kaku... pagi tadi die cirit2... tp tak demam lagi. even ptg td pun kakpah cek suhu bru 37degreeC... agaknye baby prem ni tak tahan sgt kalu panas demam ni... alhamdulillah, kakpah bawak g klinik lina kat bawah flat tu... doctor bagi oksigen... n daniel sedar... cume masih lemah... naseb baek ade maktam n paktam tlg pastu bawakkan g UH.. ako bawak oyin n fairal sbb dieorg kat umah lagi... mase nk g UH tu daniel dh ok sket dh...

sampai UH doctor amek darah utk blood test. n doc kate kene masuk air sbb dh kurg air... daniel kene tahan wad sbb still nak observe lagi keadaan die... mengamuk betul die td marahkan doctor kacau die tgh tdo.. yelah tgh penat kan, doctor pulak suh kejut sbb nak pastikan yg die betul2 sedar... menggeleng2 je daniel taknak tgk doctor... doctor cina dr indonesia td... hehe. klaka pulak dgr die ckp, mcm duk indon lak rasenye.. alhamdulillah keadaan daniel dah okkay sket td... tgh tido je... doakan daniel sehat n takdek pape eh... terima kaseh n thanks ye...













p/s: daniel, get well soon...!

4 comments:

eis said...

sedih je bila tengok bebudak x sihat. biasalah, feeling kaum ibu nih. daniel, moga cepat sembuh ye..

adex-aieda said...

insyaallah daniel akan ok...daniel kan kuat semangat....

.ib. said...

kak eis, many thanks kak... hehe hr ni kene tahan lagi sbb berak2 die blum elok... kene masuk air lg... tp demam dh takdek... alhamdulillah dah ade selera makan cume marah gile ade dripping wire tu... hehe... ;)

.ib. said...

adez-aieda: many thanks... terima kaseh byk2... ;)

Blog Widget by LinkWithin