:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Thursday, October 29

:: baby Rayyan in the house!!! ::

pada pukul 9.15am tadi (28hb 10). ako menerima satu sms.


"dah admit.....insyaallah ari ni."


congrates kak amal sebab dah selamat melahirkan babyboy schomeyl yg bername rayyan... hehe. seberat 3.8kg... pada lebeh kurang kat kol 5 ptg td (28hb 10)... name penuh tak tahu lagilah... nantilah tanye ibu die... biar ibu die berehat dulu... hehe. ingatkan takmau kluar dh sbb dh syok duk dalam peyut ibu die... akhirnye pada tarikh 28hb 10, baby rayyan mahu menjengah dunia... hehe... welcome!

n to kak amal... rehat byk2 k... jangan lupe pantang tau. hehe. duk umah tu rajen2 lah berfacebooking, g blog sye ni n comment2... hehe. selamat menjamu nasi puteh dengan ikan panggang dan black pepper tabur... hehe.. sounds spesel sungguh. meleleh mendengar!


so as u said, see you next year, akak!!! ;) congrates utk en. amir jugak...

4 comments:

~@k1 is @utuMn!~ said...

wee~~
baby br!
ni nephew ke brp lak nie???
hihihi~~
sbb aki skunk da ad 14 org nephew~

.ib. said...

heheh~~~!!!!
anak akak kat tempat kerja ib... sepatutnye due hr sabtu.. tp semlm bru nak kluar hehe...

ib dh ade 17 org anak sedare, n 4 org cucu sedare! cant u believe how old i am then? hehe... next year coming lg sorg cucu sedare... ;)

lalalla~~~!!!!

zamfadliez said...

pantang jgn xpantang..~!pantang aku orang xpantang bie..hehe..~

.ib. said...

haha... habes ko berpantang tak pantang tu?? hehe~~~!!

Blog Widget by LinkWithin