:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Sunday, August 16

:: It's Hot & Spicy ::

huhu...


"wat a wonderfool recipe huh..."


seriously ako merindui ayam goreng KFC Hot & Spicy!!! dah brpe lame eh die takdek...?? haha... geswat? hrni dapat makan balik hot & spicy kfc since they came back!

bg ako hot & spicy kfc nilah the best spicy chicken they ever came out with.... the original spicy... n of course not the tom yam spicy or whatever fiery spicy n so kan... hot & spicy still the best n im glad they actually come back... haha... thanks to kfc to make them back at plates!

biaselah hr sabtu mesti bangun tengahari kan.... so utk lunch or meby brunch tadi kakpah ajak g kfc shah alam (tak sure seksyen brp tp yg bru bukak nearby the shah alam stadium....) terus okkay je sbb memg dh lame gak tak makan kfc lagi2 dah tahu hot & spicy die dah ade balik... hehe... hati berbunge2....

demmm... i terorder (yelah tu terorder...!) dinner plate! haha sebab nak makan hot & spicy kfc byk2 tapi nak gak original die at the same time.. haha... there u go ib! do it with effort, not wishes! (reminds me to sumone!) tp taklehla nak cakap tak kesah... i kesah! cume tak terkesah... (whatever ib!) hehe gambar daniel... seronok die makan nasik ayam...

done with the kfc... haha... tp tadi ako terkagum plak ngan stadium shah alam tu, sapelah architect die huh? leh bgtau sesape? n lagi satu td ternampak umah (depan kfc tu je..) yg berbumbung style open trusses... takdek fascia board... em quite interesting but the roofs look quite thin n can anytime flown away! dunnolah the structure kan... but it looks great to... bet the house costs u 'M's!!!


balik dr kfc ako g beli tiket bas lak.. yeay! mggu depan balik kuantan! ako amek cuti jumaat, isnin n slase... just to get back to kuantan n start puase kat sane... n of course watching korean series is one of the top on my to do list @home! haha... actually plan nak beli kat kaunter kat umah ni je, i mean not very far from our houselah (member af punye..) tp tutup lak.. nak taknak kenelah g pudu...

sesak gak hr ni... n i can see lots of them wearing masks... bagus2 kesedaran... lagi bagus kalu yg dh kene batuk n selsema tu sedar utk pakai mask gak! pas dapat tixs terus je balik cos taknakla sesak2 ni... n hari pun dh nak hujan... sempat gak singgah cm jap tgk mural yasmin ahmad tp cant stop n take picture sbb sorg2 taknaklah.. meby sumtimes with frens ke... mural tu betul2 kat tiang bawah jejantas... em what a great art i must say...

so itulah yg ako buat hr ni + tdo2 n tgk2 astro.... best gak cite journey to the center of the earth... ako memg suke cite2 fantasy ni... n i like the glowing birds! ;)

p/s: bestnye weekn2 duk umah n tgk astro! + tdo of course... hehe

2 comments:

LiNda said...

salam...ib.

wahh hati saya pun berbunga-bunga nak makan kfc. ekekeke

Btw~ tq atas pandangan anda terhadap isu yg dibangkitkan .

Yup ! terpulang kepada individu... back to the basic.

.ib. said...

wslm Linda... many thanks sebab singgah... hehe seronok dapat berkongsi...

Blog Widget by LinkWithin