:: [ .ib. : "...~ dalam dunia ni mane ade bende yg kekal, kalu hilang, hilanglah... macam mane pun kite sayang... ... ... takkan dtg balik... pandai2lah move on... ...하루하루~..." ] ::

Monday, May 25

:: .m.a.s.i.h.j.e.l.a.s. ::

::MODE: .beralih.musim ke musim.hati tetap serupa.tiada yang berubah.dari hari.dikau pergi.dikau pergi.penjara.hidup ini penjara.tanpa ada simpati.kepada sang kekasih.yang dilanda.yang dilanda.kehilangan.MASIH JELAS::

Lirik kat atas tu adalah lirik lagu baru kpd juara AF7 baru2 ni... [masih jelas]... ako sangat suke lagu ni.. melodi die cukup best, yelah ciptaan aidit alfian... hehe.. tp ako tak suke juara tu... bukan sebab die tak bagus tp bg ako die nampak sedikit hipolah... tapi itulah, rezeki masing2 kan... kesukaan ako mestilah aishah, akim n aril! the triple As! Sungguh berharap aishah dpt masuk final tp rezeki takdekan.... tak kirelah guys, akan sentiase menyepot anda nanti...
Aishah paling ako suke dgr lagu time die nyanyi lagu Mentari Merah di Ufuk Timur, akim plak ofkos time lagu Im Urs!! n aril time lagu alleycats tu, andainya aku pergi dulu.... Aril memg penyerilah utk AF7... lg satu yg ako suke ngan Af7 ni adalah principle die, Principle Tiara!!! salutelah kat this very wonderful lady.... ;) huhu. nanti ako buatkan entry pasal PGL Musical nanti... so awal2 ni dengarlah lagu Curtain Call PGL mEdley dulu ye... kat bawah tu...

p/s: sebenarnye tidak mengetahui hendak menulis apakah di posting pertama tama kali ini... huaaah!!! org berblog die nk blog gk... adeh!

3 comments:

aida said...

hohohib...welkam to da klab....
tulislah apa sahaja yg disukai...

tp jgn hipo...
O.F.F HIPOkrito

.ib. said...

huhu.. tautakpe.. i tak hipo okkay.. tak mcm si juara tu... huahhh!!! marah fans juare nanti... haha... em byk dlm otak nk tulis ni... tggu mase je... hehe... ;)

.ib. said...

tak sabarnyelah nk tggu single2 beberapa org finalist af7 yg telah distudio version kan... hehe... ;)

Blog Widget by LinkWithin